Koop tickets nu

BMX-wereldtop naar Papendal! Jij komt toch ook?

Papendal logo diapositief

Food & Drinks

Passie voor lekker eten en drinken?

Dan ben je bij Framed Festival aan het juiste adres! Naast de BMX-baan wordt een waar festival gehouden. Geniet van een weekend vol goede muziek, ambachtelijke streekgerechten, smokin’ bbq en real american burgers van rollende keukens. Een groot aanbod speciaal bier van lokale brouwers en een whiskeyproeverij. last but certainly not least een spectaculair randprogramma met BMX stunts, een urban ground, een daredevil kidsplayground en een pumpbattle.

Meebrengen van eten en drinken
De UCI BMX Supercross World Cup, het Framed Festival en de Classico Boretti vormen samen één groot festival #OpPapendal. Het meebrengen van eten en drinken als bezoeker van de BMX World Cup is dan ook helaas niet toegestaan. Het Framed Festival biedt diverse mogelijkheden op het gebied van eten en drinken: van een frietje, tosti of worstenbroodje tot uitgebreide maaltijden van de grill.

LET OP: Dit jaar kun je net als voorgaande jaren, munten kopen bij de muntenautomaten. Je kunt hier zowel contant betalen als met PIN. Maar let op: de muntenautomaten geven geen wisselgeld terug. Wij adviseren dan ook om de munten af te rekenen met een PIN-pas.

Bijbehorende tags

Food & Drinks Foodtrucks