Koop tickets nu

BMX-wereldtop naar Papendal! Jij komt toch ook?

Papendal logo diapositief

Event info

BMX Supercross Papendal

Kom kijken naar de UCI BMX Supercross #OpPapendal! Moedig onze nationale helden aan zoals Niek Kimmann (wereldkampioen 2015) en Laura Smulders (brons Olympische Spelen Londen), maar geniet ook van de andere internationale toppers! Naast de zinderende BMX-wedstrijden kun je ook naar het muziek- en foodtruck Framed Festival en geniet je van side events zoals; de Pump Battle World Series, een wielerevent van de NTFU (apart voor inschrijven), een bike expo en diverse activiteiten voor kinderen.

Framed Festival

Geniet van een weekend vol muziek en scheurende gitaren tijdens het Framed Festival. Ambachtelijke streekgerechten, smokin’ BBQ en real american burgers van rollende keukens. Een groot aanbod speciaal bier van lokale brouwers en een whiskeyproeverij. En last but certainly not least, een spectaculair randprogramma met BMX stunts, barbiers, een mobiele tattoostudio en een daredevil kidsplayground.

Holland Classic WielerEvent

Een fantastisch wielerevent met wielren- en MTB-tochten van diverse afstanden door prachtig Gelders landschap. Afhankelijk van de vorm van de dag kun je één of meerdere lussen fietsen. Na elke lus kom je terug #OpPapendal waar je kunt besluiten een tweede lus te fietsen of waar je kunt pauzeren en rondneuzen op de Bike Expo. Daarnaast heb je gratis toegang tot de BMX Supercross en kun je genieten van een hapje, drankje en het entertainment op het Framed Festival.

BMX Papendal
BMX Papendal
BMX Papendal