Koop tickets nu

BMX-wereldtop naar Papendal! Jij komt toch ook?

Papendal logo diapositief

Albert Heijn

Spaar mee! En ontvang een 2e kaartje gratis

Ruim een maand lang kan het winkelend publiek bij de Albert Heijn in Oosterbeek en Renkum sparen voor het tweede kaartje gratis voor het Framed Festival #OpPapendal in het weekend van 4, 5 & 6 mei. Een kaartje voor het Framed Festival geeft ook toegang tot de officiële UCI BMX Supercross World Cup.

BMX Papendal
BMX Papendal
BMX Papendal
Win VIP-tickets voor de BMX World Cup

Bij de Albert Oosterbeek en Albert Heijn Renkum maak je ook nog eens kans op 2 VIP-tickets voor de BMX World Cup. Bij de ingang staat een bord met een foto van BMX’er Laura Smulders. Maak een selfie en plaats deze op de Facebookpagina van BMX Papendal en wie weet maak jij kans op 2 VIP vrijkaarten!

BMX Papendal
BMX Papendal
BMX Papendal 2017
Actievoorwaarden

Vanaf 19 maart t/m 27 april 2018 ontvang je 1 Framedzegel bij iedere €15 euro aan boodschappen bij Albert Heijn Oosterbeek en Albert Heijn Renkum. Bij 5 Framedzegels heb je een volle spaarkaart en ontvang je het 2e Framed festivalkaartje t.w.v. €15,- gratis. Dit kaartje geeft ook toegang tot de zittribune van de UCI BMX Supercross World Cup. Volle Framed spaarkaarten kun je van 21 maart t/m 4 mei 2018 alleen inleveren aan de kassa van Albert Heijn Oosterbeek en Albert Heijn Renkum. Volle Framed spaarkaarten kunnen niet verzilverd worden op het festivalterrein. Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang tot het Framed Festival en de UCI BMX Supercross World Cup. Volle Framed spaarkaarten kunnen niet in combinatie met Air Miles worden verzilverd. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties met Framedkaarten. Losse Framedzegels en spaarkaarten met minder dan 5 Framedzegels zijn niet inwisselbaar. Volle Framed spaarkaarten kunnen niet worden ingewisseld tegen contant geld of een andere waarde compensatie. Er is geen restitutie mogelijk op reeds aangeschafte Framedkaarten. Albert Heijn Oosterbeek, Albert Heijn Renkum en Papendal behouden zich het recht om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen. Albert Heijn Oosterbeek en Albert Heijn Renkum behouden zich het recht voor om Framed spaarkaarten die niet aan de voorwaarden voldoen of die haar frauduleus voorkomen te weigeren.

Bijbehorende tags

Actie